Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
idoloji
idoloji

Bitli bir şiir

Yorum

Bitli bir şiir

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

822

Okunma

Bitli bir şiir

Sözleri unutulupta,

Nakaratından kesilmiş

Bir şarkıymışım sanki...

Ritmini kaybetmiş,

Detone bir keman girer araya...

ve gündemi değiştirmek adına,

Bir aşk düşer sonra vizyona.

Başrolü sensin unutma!

Sadece kendin ol!

Oyna utanma!

 

Son sigaramın,

Son nefesindeymişim belki.

Mürekkebi bitmiş bir alınyazısı,

Ve masada kalemi kırık

Bir ömür törtüsü;

-bitli bir şiir bırakıyorum sana.

Giderken almayı unutma!

Sana emanet öksüz bırakma!

 

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bitli bir şiir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bitli bir şiir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bitli bir şiir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
robinson7575
robinson7575, @robinson7575
15.5.2019 01:56:41
♥tebrik ederim gonul dostu kaleminizden siir yureginizden sevgi eksik olmasin♥
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL