Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
e.mustafa kaya
e.mustafa kaya

MERAK

Yorum

MERAK

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

924

Okunma

MERAK

MERAK

hayaller ve gerçekler
durmaksızın gezerler
korku ve ümit
bizi hiç bırakmaz
bir ömrün mezarıdır
kalplerimiz
mutluluk mutsuzluk
neresindeyiz
hangimiz tutunduk
güzelliklere
kimin güneşi batıyor
kimlerin doğuyor
fakirlik zenginlik
başarı başarısızlık
aynı insanlarız
hırpalanırken de
sevilirken de
ne tuhaf bir haldeyiz
bütün hikayelerini
insanların
merak ederiz …




Mustafa kaya
27.08.2018 / Üsküdar

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Merak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Merak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MERAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL