Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Komşukalp
Komşukalp

SAZIMDA

Yorum

SAZIMDA

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

890

Okunma

SAZIMDA

SAZIMDA

Ağlar gezerim;
Dağlar, dağlar
Yüreğim, aşk’a ağıt
dağlar, dağlar.

Yarın sözü;
Gözlerimde
Pınar çağlar.

Ceylan’lar susuz,
Bahar ağlar.

Dağlar; dağlar,
Hoyrat dağlar.

Genç kızlar;
Kofik, Vala bağlar,
Toydan toya,
Analar ağlar.

Eyşo gelin;
Sazım ’da,
Yürek dağlar..

Sıra, sıra dağlar
Yaslı dağlar.



Bilent Atalay
08/05/2017
Göle - Ardahan

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sazımda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sazımda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SAZIMDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
robinson7575
robinson7575, @robinson7575
7.3.2019 12:39:16
usta,kalemi kutlarim guzel bir eser
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL