Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
nedensiz
nedensiz

BEN SENİ YAŞIYORUM

Yorum

BEN SENİ YAŞIYORUM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1086

Okunma

BEN SENİ YAŞIYORUM



Buram buram tütüyor
Teninin kokusu hala burnumda
Sesin ise bir ayrılık şarkısı olmuş
Çınlıyor kulaklarımda.



Sensiz buralar ayaz kuru soğuk
Ama ben üşümüyorum
Çünkü sıcaklığın var
Tenimde vücudumda



Ben sensiz olsam da dolaşıyorum parklarda
Ben sensiz olsam da oturuyorum banklarda
Ben sensiz olsam da yine şiirler yazıyorum sana
Senin hiç haberin olmasa da.



Anlayacağın ben seni yaşıyorum
Sen yanımda olmasan da
Ve ben seni seviyorum hala
Sen ne kadar karşı koysan da.


01.07.2005

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben seni yaşıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben seni yaşıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN SENİ YAŞIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mehmetfaruk
mehmetfaruk, @mehmetfaruk
12.6.2008 02:45:14
Tebrik eder selamlarımı sunarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL