Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Fuat.İncir
Fuat.İncir

Hata Mı Yaptım

Yorum

Hata Mı Yaptım

( 4 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

812

Okunma

Hata Mı Yaptım

Affetmeyeceğim seni
Sevmek nedir bilir misin?
Sen
Aşk nedir bilir misin?
Sen
Sevda nedir bilir misin?
Sen...

Vicdanın rahat mı şimdi
Söyle
Sana beddua mı edeyim
Sana sitem dolu sözler mi söyleyeyim
Yüreğimi acıtan vefasız
Söyle
Söyle, sana ne diyeyim...

Sana duygularımı vererek
Sana sevgimi vererek
Sana aşkımı vererek
Kısaca
Sana her şeyimi vererek
Hata mı yaptım
Hata mı yaptım vefasız...

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Hata mı yaptım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hata mı yaptım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hata Mı Yaptım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
22.2.2019 17:00:35
Bilge Kişi;
Çok çok güzel bir şiir, okuyanı etkileyici ve dokunaklı olmuş…
Şiir sev, Şiir oku, Şiir yaz...
..................................... Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL