Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
gelincik
gelincik

Sadece beni sever misin ?...

Yorum

Sadece beni sever misin ?...

( 17 kişi )

4

Yorum

19

Beğeni

5,0

Puan

1789

Okunma

Sadece beni sever misin ?...

Sadece beni sever misin ?...

“Sarıl bana…” diyerek.
Severek bırakıp “gitmek ...
Bu bir suç.

Anlıyor musun ?

gelincik

Şu dünyadan bir aşık geçti deseler
Ben o’yum.

www.youtube.com/watch?v=F1K7GJFqUQc

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (17)

5.0

100% (17)

Sadece beni sever misin ?... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sadece beni sever misin ?... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sadece beni sever misin ?... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ, @hasancapraz
20.2.2019 23:28:48
5 puan verdi
Geçmişte şimdiden izler taşır,,bu güzel bir kalp,aşk dolu bir şiirde olabilir
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
18.2.2019 12:29:44
Bilge kişi;
İlhamınız coşkulu, gönlünüz heyecanlı…
Şiir sevilsin, şiir okunsun, şiir yazılsın…
.................................................... Saygı ve selamlar..
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
7.2.2019 18:45:06
5 puan verdi
giden düşünsün
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL