Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
İsmail  MALATYA
İsmail MALATYA

ELLERİMİ TUT

Yorum

ELLERİMİ TUT

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1481

Okunma

ELLERİMİ TUT

ELLERİMİ TUT

Beklenmedik bir anda
Mavinin en güzel tonunda
Sahil yolunda gel bana
Günüme güzellikler sun
Seni çok seviyorum, biliyorsun
Nasıl özledim nasıl
Gel halen burnumda kokun
Gel oturalım denize karşı
Ellerimi tut
Gel hadi olanları unut
Bak yine gözlerime aşkla
Dökülsün gözlerimden
Damla damla ruhum
Yağmur kokan
Avuçlarına.

İSMAİL MALATYA

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ellerimi tut Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ellerimi tut şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ELLERİMİ TUT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL