Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ibrahim enes sami
ibrahim enes sami

Savruldu Umutlarım...

Yorum

Savruldu Umutlarım...

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1444

Okunma

Savruldu Umutlarım...

Huzursuz uçtu bugün, göğümde kuşlar.
Savruldu umutlarım, düştü yerlere.
Durmadan uzuyor gittiğim yollar.
Hayalimi kaptırdım, tuğyan sellere.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Savruldu umutlarım... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Savruldu umutlarım... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Savruldu Umutlarım... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
MiNeCaN
MiNeCaN, @minecan
8.6.2008 19:24:26


hayallerinizi kaptırmayın suya sele... üzülürsünüz sonra
necva kıyak
necva kıyak, @necvakiyak
8.6.2008 11:56:48
Huzursuz uçtu bugün, göğüde kuşlar.
Savruldu umutlarım, düştü yerlere.
Durmadan uzuyor gittiğim yollar.
Hayalimi kaptırdım, tuğyan sellere.
*****************************************
kısacık fakat mesajı uzun ve anlamlı ellerinize sağlık...tekrar umuda yolculuk dilerim esen kalın...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL