Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Hissiyat-ı Mütevarise
Hissiyat-ı Mütevarise

Haftanın Sözleri#4

Yorum

Haftanın Sözleri#4

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1217

Okunma

Haftanın Sözleri#4

Haftanın Sözleri#4

Sana bakınca yüreğim yerle gök arasına sığmıyor

✒Mecaz Kadın Notları

Cennet ile cehennem arasında ki sırat gibi sevda.
Doğru yürürsen cennet.
Ayağın kaysa cehennem.

✒Mecaz Kadın Notlar

Göz yaşım olucaksan Adam gelme
Tamire değil de,
kırmaya geliyorsan gelme...

✒Mavi

Bir Kurt’un uluması gibi dir sevmek
Dağlarda savaşmak gibi dir Aşk
Sonsuz bozkırlarda at koşturmak
Sevdanın diğer ismidir Vatan Millet...

✒Mavi

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Haftanın sözleri#4 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Haftanın sözleri#4 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Haftanın Sözleri#4 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
28.12.2018 15:32:24

şair yüreği her zaman
hüzün dolu neşe dolu ..
dugusallık diz boyu
dalından koparılmış çiçeğe benzer ...
susuz vazolarda kalmaması dileğimle..
kutlarım yürekten.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL