Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Özge Özgen
Özge Özgen

Karnabahar

Yorum

Karnabahar

( 10 kişi )

1

Yorum

16

Beğeni

5,0

Puan

1559

Okunma

Karnabahar

Biliyorsun,
Uzun zamandır yoktum.
İçimde karnabahar pişirmiş bir kadını öldürdüm.
Ve yine öylesine geçiyorum
hüzün dolu bir çok şiirin içinden.
Hani ondan değil de merek içindeyim işte!
Hala geberip gitmedin mi sen ?


Özge Özgen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (10)

5.0

100% (10)

Karnabahar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karnabahar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Karnabahar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ahmet Moran
Ahmet Moran, @ahmetmoran
7.12.2018 22:37:50
5 puan verdi
Kızgınlık volkanı dizeler
Kutluyorum efendim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL