İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Ömer  Altıntaş
Ömer Altıntaş

Seni Özledim

Yorum

Seni Özledim

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1123

Okunma

Seni Özledim

Yarın pazar günü biraz dışarı çıkacağım.
Gezeceğim...
Ama bu sefer hiç bilmediğim bir sokakda.
Ne biliyim...
Kahveye gider çay içerim.
Kumar oynarım...
Belki kütüphaneye gider bir şiir kitabı alırım.
Eve gider bir sigara yakarım balkonda.
Radyoyu da açarım...
Sonra açılması için dokunmalı bekleyen çiçeklerime gider onalara su veririm...
Konuşurum da...
Nicedir aksatıyorum çiçekleri, iş güç fırsat vermiyor.
Puşt hayat!
Nicedir çok özledim bir pazarı dolu dolu yaşamayı sen gittin gideli...
Biliyor musun?
Aslında en çoktan da çok seni özledim ben.
Seni özledim...

-Keyifli pazarlar...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni özledim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni özledim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seni Özledim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL