Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ermanulusoy
Ermanulusoy

VURDUM SAZIN TELİNE (TÜRKÜ)

Yorum

VURDUM SAZIN TELİNE (TÜRKÜ)

( 3 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1290

Okunma

VURDUM SAZIN TELİNE (TÜRKÜ)

Vurdum sazın teline
İsmi düştü dilimden
Yaşlar doldu gözüme
Mızrap düştü elimden

Ne talihsiz kulmuşum
O yâre tutulmuşum
Unuturum diyordum
Meğer mecnun olmuşum

Kavuşmamız imkânsız
Yaktı beni vefasız
Bir haberi gelmedi
Hem gaddar hem vicdansız

Araya yıllar girdi
Araya yollar girdi,
Birazcık mutluluğu
Kader bana çok gördü,

10.08.2018
Erman Ulusoy-Kırklareli


Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Vurdum sazın teline (türkü) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vurdum sazın teline (türkü) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VURDUM SAZIN TELİNE (TÜRKÜ) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL