Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
rafettinayvacı
rafettinayvacı

SAKLI

Yorum

SAKLI

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

593

Okunma

SAKLI

SAKLI

Gündüz gecede saklıdır.
Yağmur bulutlarda,
Ruh insanda saklıdır.
Aşk kalplerde...

Merhamet vicdanda saklıdır.
Hayat evrende
Kötülük iyilikte saklı,
Zenginlik fakirlikte...

Hastalık sağlıkta saklıdır.
Kısacası her şey
Toprakta saklı.
Hava, su, toprakta
Yaşam saklı.
Yaşamın enerjisi ruhta
Saklı.

Bulan görür, arayan
Bulur. Mevlam ne eylerse
Güzel eyler.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Saklı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Saklı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SAKLI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
31.7.2018 13:41:13
Sayfa boş...
Gönlüne ve kalemine sağık...
................................................Saygılar ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL