Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Yaşlışair
Yaşlışair

Köşe kapmaca

Yorum

Köşe kapmaca

( 5 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

759

Okunma

Köşe kapmaca

Köşe-kapmaca

An vardır:
Ağlamakla gülmek
içiçe...
Sevinçle keder
peşpeşe...
Bir yanda
düğün-dernek, eğlence
Bir yanda ağıt-yas, cenaze...

An vardır:
Bilinmez
nerden nereye?
Kim-kime, dum-duma...

An vardır:
Bir bilmece...
çözülmez
benzer arap saçına...

Bu yaşam bence;
Baştan sona
köşe-kapmaca...

Ahmet Terli- Köln

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Köşe kapmaca Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Köşe kapmaca şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Köşe kapmaca şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
11.8.2018 15:56:22
Dünyadaki bütün insanlar, biri dışında aynı fikirde ve o tek kişi karşı fikirde olsa, o tek kişinin iktidarı ele geçirip tüm insanları susturma hakkı ne kadar yoksa, tüm insanların o tek kişiyi susturma hakkı da aynı derecede yoktur..
................................................John Stuart Mill.

ŞİİRİNİZİ BEĞENDİM....................................... Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL