Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Erdal Koca
Erdal Koca

Ölümden Öte

Yorum

Ölümden Öte

( 6 kişi )

2

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

1198

Okunma

Ölümden Öte

Ölümden öteye yol var mı deme
Ondan ötesidir korkum emmoğlu
Köyde malı mülkü ele âleme…
Çıkmadan satarlar kırkım emmoğlu

Sanma sakın hayat her gün hoş sefa
İstemezdim amma doğdum bir defa
Ağyardan insaf yok, yâr desen vefa
Hep tersine döndü çarkım emmoğlu

Yazın rüzgâr çarpar açıkta dursam
Kâbuslar görürüm yatıp uyursam
Yönünü çevirip bent bile kursam
Bostanıma akmaz Ark’ım emmoğlu

Usandım hayattan gün günden beter
Gülmüyor yüzüme bir türlü kader
Ele düğün bayram bana gam keder
Nedir ki onlardan farkım emmoğlu

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Ölümden öte Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölümden öte şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ölümden Öte şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
18.6.2018 10:40:02
İyi ve şahane bir şiir...
Beğendim...
Etkili Yorum
Muzaffer Yavuz
Muzaffer Yavuz, @muzafferyavuz
31.5.2018 23:47:36
Çok güzel şiirdi kutlarım,selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL