Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
cengiz esgin
cengiz esgin

kumbara

Yorum

kumbara

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

930

Okunma

kumbara

Kulaklara kapak takıp duymayalım
Niyeti kötüler vardır uymayalım
Duymamak iyidir kapaklar çalışsın
Soruyorum bu düzen bana nasıl alışsın
Gözler kapakla korunur dil tutulur
Öyle kelimeler var nasıl yutulur
Söz var kaçarsa ağızdan yara açar
Sinirle açılan ağızlardan kaçar
Kimi biriktirir iğnelidir dili
Kimi saklar kendini sanırsın veli
Sözler var ayarsız bıçak gibi keser
Fırtına çıkarsa yağar, gürler, eser
Kimi içine atar gamlanır hep susar
Biriken söz kıpırdarsa mide kusar
İşte o zaman ortaya her şey dökülür
Sözler var karşısında adamlık sökülür
Yapamam ben duymamış gibi numara
Uyarıyorum Bak doluyor KUMBARA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kumbara Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kumbara şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kumbara şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL