Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Yusuf Ali Fazıloğlu
Yusuf Ali Fazıloğlu

"Perihanım"

Yorum

"Perihanım"

( 4 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1048

Okunma

"Perihanım"


Aşkın sınırını aştım Perihanım,
ayak seslerin beni ederdi tedirgin,
bitsin artık hasretin başlasın biran önce vuslatın,
sensiz her an bana şahın mahzeninden bile daha fena..

Açtın peçeni kıskandı yüzünü yıldızlar,
seni gören nice karanlık gönüller aydınlanırlar,
tam ortasında çatlardı aynalar,
ilahi bir nursun.
tenin büründüğü bir ruhsun.

Aşkın hayataımda tek gerçeğim.
her şey bukadar doğal ve zarif biricik sevgilim,
insanı mahlükatın nezdinde Peri hanım,


Hakiki aşkın bulunduğu adreste buluşmak dileğiyle,
Aşka meftun olsun aşıklar...

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

"perihanım" Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz "perihanım" şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
"Perihanım" şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL