Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cengiz esgin
cengiz esgin

GEMİCİ BAĞI

Yorum

GEMİCİ BAĞI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

610

Okunma

GEMİCİ BAĞI


Gelmişiz boş neyle doluyoruz
Hamdık yaşayarak oluyoruz
Peşindeyiz bedeni zevklerin
Ardından gideriz zevzeklerin
Neye güler neye sızlanırız
Ufak zorlukla mızmızlanırız
Neler var oysa bizi bekleyen
Sonu belli kalptir tekleyen
Seçerek başlar kader kurgumuz
Yaşamdan mı bilmem ki yorgunuz
Giden de kalan da değerimiz
Omuzda melekten eğerimiz
Aman düşmeyelim iyi tutun
Sinirlenince sözleri yutun
Biz bizimle kolkola ve yakın
Kader yanıltmasın seni sakın
Düğümlerle kurgular yeni çağı
Sevgidir bize GEMİCİ BAĞI

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gemici bağı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gemici bağı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GEMİCİ BAĞI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL