Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ilhanaşıcı
ilhanaşıcı

tanrı değiliz

Yorum

tanrı değiliz

( 4 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

812

Okunma

tanrı değiliz















aşk, öğüttükçe acıyı
bir o kadar büyürmüş insan yalnızlığına
ve hiç bir şiir yuvalanamazmış esmer bir gidişin iz düşümüne…



suyunda ateş beslesek de masallarımızın
biz, ne suyuz ne de ateş
tanrı hiç değiliz



o halde,
sövmeden önce denemeli sevmeyi
ölmeyi bilmeli sevgilinin koynunda



düşürülmemeli dekoltesi inançların
sırdaşı, arkadaşı olunamayacaksa anasonun
kaldırılmamalı kadehler taş bir plağın hevesine



bükecekse aşk dudaklarını
bir kadın içmeli saçlarından yağan yağmurlardan
söz vermeli dünden, yarına ve bugün asla ölmemeli…





ilhanaşıcımartikibinonsekiz


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Tanrı değiliz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tanrı değiliz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
tanrı değiliz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bilge Dişsiz
Bilge Dişsiz, @bilgedissiz
30.3.2018 13:00:32
5 puan verdi
yarına bırakılsın hep ölümler,
sevmeler değil...

Saygıyla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL