Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
S / ÂYE
S / ÂYE

O GÜN

Yorum

O GÜN

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

774

Okunma

O GÜN

O GÜN

Canım ağabeyimsin sen Muhammed Mustafa
Şu ruhum ,,kurban’’ olsun, sana binlerce defa
Emanetin bendedir, zaman sandığı saklar
O gün, bu kardeşin, seni özlemle kucaklar
Güzeller güzelini gördüm ben gözlerinde
Gün yaklaştı vuslata, ima var sözlerinde
Seni öyle çok güzel, anlattı ki Rehberim.
Sana hayran olmamak imkansız Peygamberim

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

O gün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O gün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O GÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mehmetmacit
mehmetmacit, @mehmetmacit
19.3.2018 20:05:23
5 puan verdi
emaneti taşımak oldukça zordur.
ne mutlu farkında olanlara
saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL