Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ayhan  kula
ayhan kula

GÜLE GÜLE SANA

Yorum

GÜLE GÜLE SANA

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

800

Okunma

GÜLE GÜLE SANA

GÜLE GÜLE SANA
-------------
Madem gelecektin ne diye gittin
Çocuk oyuncağımı sandın aşkı
Gittiğin gün yerin doldu kaybettin
Başını taşlara vur su yolunu buldu

Gönlümde yanan ateştin söndü
Ne alev kaldı ne ateş nede közü
Balık hafızalı unuttun verdiğin sözü
Başını taşlara vur su yolunu buldu

Göksel güle güle sana diyor şarkıda
Bir ben varım başka yok dedin dünyada
Gülmeyi unutturdun gidiyorum yoluma
Başını taşlara vur su yolunu buldu

Senden başka görmezdi gözlerim
Yanında güzel yüzünü özlerdim
Yanıldım bunu senden beklemezdim
Başını taşlara vur su yolunu buldu

AYHAN KULA----15.01.2018-PAZARTESİ----10.25

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Güle güle sana Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güle güle sana şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜLE GÜLE SANA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
11.7.2018 10:20:59
SANA DA GÜLE GÜLE...
.................................................... Saygı ve selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL