Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Brader
Brader

İNSAN

Yorum

İNSAN

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

670

Okunma

İNSAN

Niye bu kadar zalimsin
Acıyı yaşatma...
Kederi ayrılığı özgürlüğü kısıtlama
Cellat olman nıye ey insan
Sevmiş gibi duyguları köretme
Vijdansızlık yapma değer vermen değer sanman
Cahil olma yaşam güzel EY İNSAN.....!

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İnsan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNSAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
1.5.2018 20:17:53
İnsanı değil, kötülüğü tarif ediyorsunuz...
Çok Beğendim.
…………………. Saygı ve Selamlar…
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
6.12.2017 20:55:41
Beğeni:
1
Okunma:
670
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL