Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
sondemokrat
sondemokrat

DÜNYA MEZOPOTAMYA

Yorum

DÜNYA MEZOPOTAMYA

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

3109

Okunma

DÜNYA MEZOPOTAMYA

DÜNYA MEZOPOTAMYA



Fırat’ın iyi yürekli esmer çocukları
Can çekişmekte ölümün lekeli soğuk yüzlü yatağında
Toplanmış bütün kavim kardeşler bekliyor başında

Işığa hasret yüreğin
Karanlıktan kurtulmak için
var olma yok olma savaşındasın

Asi yenilmez çelikten yüreklere
Sarmış her taraflarını kör karanlık
Görülmüyor upuzun tünelin öbür ucunda ışık

İrfan GÖRGÜN

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dünya mezopotamya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dünya mezopotamya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜNYA MEZOPOTAMYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL