İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Arif Ödemiş
Arif Ödemiş

Çölde Serap

Yorum

Çölde Serap

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

4222

Okunma

Çölde Serap

Çölde Serap

Çadırın önünde sen bekliyordun
Kısık sesli bir çocuktum dağ başlarında
Bir ten daha yaşlanacaktım seni ararken
Şu tepeleri aşarken
Kır kuşum çıkıp gelmiştin kayaların ardından
Ve gittin göremiyorum yerinde bir şey
Bu bir serap mıydı?
Şimdi oralarda yanık şarkılarla bir birini oyalayanlar var
Gelsen yastığım odun olsun
Mekanım çöl

Çadırın önünde sen bekliyordun
Güneş çöller yaratıyordu
Yüzüme kertenkele gölgesi bir zaman

(Fotoğraf: Dünyanın en büyük 5 çölünden biri, Gobi Çölü’nün ortasında bir vaha,
saklı bir cennet Crescent Gölü)


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çölde serap Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çölde serap şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çölde Serap şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL