Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Yiğit Metin Sevindik
Yiğit Metin Sevindik

GİT-ME !

Yorum

GİT-ME !

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1195

Okunma

GİT-ME !

Saklısın yüreğimde ,
puslanmasın gözlerin.
mahpusum sevdana.
Yitirmeden Yüreğini, gel ,
ahu gözlüm , ay ışığım,
ömrümü ,ömrüne ,
çarşaf diye serdiğim,
bu gidişin sonu hüsran.
git-me ,
hep bende kal.
Yüreğimi, yüreğine adadığım
Git-me
.Değmeden tenine ,
hazan rüzgarları,
solmadan , yapraklar
yağmadan yağmurlar , gel.
Dua dua hıçkırıklarım
sevdam, ay ışığım,
sebebi hayatım.
Git-mee!

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Git-me ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Git-me ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİT-ME ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
zehirli-OK
zehirli-OK, @zehirli-ok
19.8.2017 17:46:58
5 puan verdi
Coşkulu çağrı sevgiliye herşeyi sunan davet
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL