Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Çetin Ayhan
Çetin Ayhan

Hiç gitmedi benden

Yorum

Hiç gitmedi benden

1

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

619

Okunma

Hiç gitmedi benden


O duygu,o hüzün hiç gitmedi benden
Bıyıkları yeni terleyen halimden bugüne
Hiç değişmedi o hallerim
O zamanlar vardı nedenleri sanırdım
Bazen bulutlarda gezerdim
Tutardım ellerini,hayal edip öperdim dudaklarından
Bahar başkaydı sanırdım
Bir erik ağacı vardı bahçemizde
Tomurcukları patlar,açardı beyaz çiçekleri
Şimdi görmüyor açanı gözlerim
Geriye dönüp baktığımda değişmemiş o hallerim
Yalnızlığımın peşinden koşarmışım kendimden bir haber
Kimler geldi,kimler geçti,sarıldığım tenler,tuttuğum eller
Hiç gitmedi benden o hüzün,hiç gitmedi
Hiç biri silemedi yalnızlığımı



Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hiç gitmedi benden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hiç gitmedi benden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hiç gitmedi benden şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
6.8.2017 08:20:21
Gönül dostu; Süperrrrrrr... Zevkle okunan bir şiirdi….
Okuyarak beğendim…
…………………….....................................Saygı ve Selamlar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL