Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Gürsel33
Gürsel33

SEN YOKSUN BEN SANA YOKSUN

Yorum

SEN YOKSUN BEN SANA YOKSUN

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

609

Okunma

SEN YOKSUN BEN SANA YOKSUN


SEN YOKSUN BEN SANA YOKSUN


AY YANIYOR
GECE YANIYOR
ŞEHİR YANIYOR
BEN TUTUŞUYORUM
SEN YOKSUN
BEN SANA YOKSUN

GÜL SOLUYOR
BÜLBÜL KANIYOR
MATEMDE GÜLŞEN
AH ÇEKERİM
TUTUŞUR DİZELER
BEN SANA YOKSUN
SEN YOKSUN

EL YANIYOR
SU YANIYOR
GÖZLERİM KANIYOR
ADINI ANAN DİL TUTUŞUYOR
SEN YOKSUN
BEN SANA YOKSUN

SÖZ VERDİ GÖZLERİM
SENDEN BAŞKASINA KÖR
ANT İÇTİ DİLİM
ADINDAN BAŞKASINA LAL
ÇATLADI SABRI YÜREĞİMİN
BEN TÜKENDİM
SEN YOKSUN
BEN SANA YOKSUN
SEN YOKSUN
BEN SANA YOKSUN
SEN YOKSUN
SEN YOKSUN SEN YOKSUN SEN...

GÜRSEL KAYA
29.11.2014 MERSİN

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen yoksun ben sana yoksun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen yoksun ben sana yoksun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN YOKSUN BEN SANA YOKSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
18.5.2017 17:08:54
Güzel düşünce her duygunun öncelşğidir...
....................................... Saygı ve Selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL