Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
mazil44
mazil44

GÖNÜL İŞÇİSİ

Yorum

GÖNÜL İŞÇİSİ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1193

Okunma

GÖNÜL İŞÇİSİ

GÖNÜL İŞÇİSİ


Hayrettin Taylan

Ben bir gönül işçisiyim
Onu incittim, inci ocağında
Gözyaşlarıyla oluşturduğu vicdani göçükteyim
Bir gidiş kazısındayım, gönlüm gönlüme yolcu
Kayboldum kendimde o’nda, an’da
Çokça birikmiş hatıraların içindeyim
alın/ terimi ey aşk
Helalinden ekmek kazanmak
Helalinin hilal gözlerinde erimekti tüm iş
Dedim ya ben gönül işçisiyim
Onu sevmek ve o’nu bulmaktır işim ve içim

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gönül işçisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül işçisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖNÜL İŞÇİSİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL