Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ekremsama
ekremsama

KUL HESABI

Yorum

KUL HESABI

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

670

Okunma

KUL HESABI

KUL HESABI



Bakiyesiz olmalı, bu hesabın ismi; “kul”,
Mezarına girmeden sıfırlayarak kurtul.


31.10.2004

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kul hesabı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kul hesabı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KUL HESABI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yasemin KIZILKAN
Yasemin KIZILKAN, @yaseminkizilkan
28.4.2008 14:18:50


İnşallah kurtuluruz.


© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL