Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
blaCKleon
blaCKleon

Ateş Böceği

Yorum

Ateş Böceği

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1053

Okunma

Ateş Böceği

Eski şiirleri karıştırırken buldum. Kavanozun içinde bir sağa bir sola çarpıyordu. Ben de serbest bırakayım dedim :)

Gözler görmez oldu fani
Yokmuş bunca dağlar taşlar
Onca aşık, derviş hani
Katlanıyor nice yaşlar

Ne parlaktır gözüm yanar
Bense karanlıkta soldum
Etrafına ışık saçar
Bir böceğe aşık oldum

Selam etsem Bâki yare
Affolmaya yüzüm var mı?
Girersem ya cennetine
Orda pişman olmak var mı?

Ecel her gün yaklaşıyor
Aydınlanır gece yüzü
Saçlarım da aklaşıyor
Yakın bu canın da güzü

Ölüm gelir elinde gül
Hayır deyip kırmak olmaz
Geçip gitmiş çoktan virgül
Nokta gelse gözüm dolmaz

Atar kalbim onu anan
Kim bilir nece uzakta
Işığı böcekte sanan
Bilsin en büyük tuzakta

Sivas 25/02/2016

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ateş böceği Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ateş böceği şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ateş Böceği şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
3.4.2017 18:12:27
5 puan verdi
Yüreğine sağlıkiyi ki serbest bırakmışsın bu güzel dizeleri.....
Kalemin susmasın
____________________________________Selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL