Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Özge Özgen
Özge Özgen

Sigara yanığı sayfalar

Yorum

Sigara yanığı sayfalar

( 7 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

1454

Okunma

Sigara yanığı sayfalar

Seden sonra
yazacak hiç bir şeyim kalmadı kalbime.
Silindi güzel olan ne varsa.
Saksıda bir karanfilim vardı ya hani,
Uyandığımda yüzümü okşayan,
Ne zamandır unuttum onuda.
Öylece duruyor masada.
Eskiyen örtü,
Minderler,
Ve sandalye..
Sigara yanığı sayfalara bıraktı hüzünler kendini.
Üşüdükçe diz kapaklarım,
Kirpiklerime bırakır oldum
göz yaşlarımı.
Kim bilir belkide hep bu sonbaharların yalancısıyım.
Ve sabah olmayı bilmeyen
gecelerin ahından olsa gerek
Bu yorgun,
Bu mutsuz hallerim..

Şimdi sen bir gölgeyim farzet
Ya da bir eşya tavan arasında
Çürümüş pas tutmuş bir özne gibi.
Artık diz boyu susuyorum
bütün çığırtkanlığımla sana.
Sonra kendime,
Ve herşeye.

Bir sen duy kalbim!
Sakın affetme o’nu

Özge Özgen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Sigara yanığı sayfalar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sigara yanığı sayfalar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sigara yanığı sayfalar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kuntz
kuntz, @kuntz
28.3.2017 18:36:00
5 puan verdi
vay be dersin ya haniii...bir solukta okudum gidenin arkasıdan mısralara dökülen şiiri..şiirle kalın.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL