Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Zekeriya Berber
Zekeriya Berber

Canım Yanıyor

Yorum

Canım Yanıyor

( 2 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

978

Okunma

Canım Yanıyor

Seni aklımdan silemiyorum
İçim sızlıyor canım yanıyor
Sevgiden eser bulamıyorum
İçim sızlıyor canım yanıyor

Aklımdan bir tek senin ismini
Unutamıyorum senin resmini
Sesinin yanında kendi sesimi
Duyamıyorum canım yanıyor

Günleri tek tek sayıp dururken
Çiçekler bir bir solup kururken
Yalnızlık kalbimi kavururken
Buz kesiyorum canım yanıyor

Sensiz kalmak aklımı alıyor
Aşkım ortada yalnız kalıyor
Gözlerim rüyalara dalıyor
Göremiyorum canım yanıyor

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Canım yanıyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Canım yanıyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Canım Yanıyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
KaanBerat
KaanBerat, @kaanberat
21.4.2017 17:23:26
5 puan verdi
Gönül kaleminize sağlık efendim. Sağlıcakla…
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
18.4.2017 14:15:19
Kutlarım...
Okuyarak paylaştım...
Çok beğendim...
........................................ Saygı ve Selamlar.....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL