Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Kr
Krizantem

Suskunluk

Yorum

Suskunluk

( 6 kişi )

3

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

898

Okunma

Suskunluk

"Samimiyetsizliğe,
kötülüklere karşı iyi bir direniştir suskunluk."
Öyle diyor suskunluğun propagandasını yapanlar.

Taşlamaya kalksa birileri
yaratıcısı olduğunuz korkulukları,
kalkan kesilir konuşkanlığınız..
Dili uzar kelebeklerinizin
cümleden ’siz’ geçiyorsanız...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Suskunluk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Suskunluk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Suskunluk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN)
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN), @ilhan-ates-zayi-ozan
22.2.2017 09:08:09
5 puan verdi
Susmak ve suskunluk. Anadolu'da bu durum terbiyeli olma demek bir bakıma. Haklı ve de güzel bir şiir.
Kutluyorum sizi. Gönlüne yüreğine sağlık.

Selamlar sevgiler.


İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
22.2.2017 01:28:54

Mutlu dileklerimle Kutlarım…
Çok Beğendim…

…………………. Saygı ve Selamlar…
Özlem Tarhan
Özlem Tarhan, @ozlem-tarhan
22.2.2017 00:47:48
5 puan verdi
Ne kadar doğru!
"Bana dokunmayan yılan bin yaşasın; dokunansa hemen ölmeli!" anlayışı, insanı insan olmaktan çıkarıyor.

Az sözle ne çok şey...
Kutlarım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL