Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
S / ÂYE
S / ÂYE

CİĞERCİ AHMET

Yorum

CİĞERCİ AHMET

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

3691

Okunma

CİĞERCİ AHMET

CİĞERCİ AHMET




Allah’a şükür! Bir sahafla anlaştım beş bine
Sonunda kitaplar, para kazandırdı sahibine
Bir tomar kâğıdı koydum ceketimin cebine
Doğru gittim Ciğerci Ahmet’e, ciğer yemeye
Dilim varmıyor çok okumaya değer demeye

İlim yollarında çok yürüdüm, ayaklarım şiş
Her kapıyı açarmış, rüşvet...ve dolu bahşiş
Söyle bakayım bana bizim atalar ne demiş
»İlim, irfan iltifata tabidir.« ezelden beri
Ustam! Yine çok harika yapmışsın ciğeri


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ciğerci ahmet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ciğerci ahmet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CİĞERCİ AHMET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL