Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Şİİr YAPRAĞI
Şİİr YAPRAĞI

Kadınım II

Yorum

Kadınım II

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1511

Okunma

Kadınım II

Kadınım II

Hüzünlü geceler,
yine sardı beni be kadınım....
Ay karanlık,
belinden saramadım be kadınım....
Sen sandım,
düşlerime kızamadım be kadınım....

Biliyormusun,
Ne yapsam ne etsem be kadınım....

Başımın tacı,

Gözümün yaşı,

En yeni aşkım,

Özlemim,

hasretim,

çiçeğim,

bedenim,

yüreğim

ve

tenimin

solyanısın be kadınım....


08.02.2017 / Bayram Köse

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kadınım ıı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kadınım ıı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kadınım II şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
24.2.2017 14:23:33

Anlatımı ve anlamıyla ahenkle dizilmiş kelimelerin şiir şeklini alması…
Çok çok Beğendim…

…………………. Saygı ve Selamlar…
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL