Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Faruk Saatçı
Faruk Saatçı

Sar Beni Efkarım

Yorum

Sar Beni Efkarım

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

4,0

Puan

1273

Okunma

Sar Beni Efkarım

bıktım elin dilinden
düştüm tut ellerimden
gidelim bu şehirden
sensiz su bile acı
her şey bana yabancı
gidelim başımın tacı

sar beni efkarım
dağlardaki karım
benim diğer yarım
al beni hüzünüm
gözleri üzümüm
sensiz çok üzgünüm

zaman geçmez yoksan
her şey biraz noksan
ölürüm sen olmazsan
gel benim işvem nazım
sensiz eksiğim azım
olmazsa olmazım

sar beni efkarım
dağlardaki karım
benim diğer yarım
al beni hüzünüm
gözleri üzümüm
sensiz çok üzgünüm

faruk saatçı

şarkı sözü

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Sar beni efkarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sar beni efkarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sar Beni Efkarım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL