Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Bursali Doğan
Bursali Doğan

TÜRKÜ YAZDIM SEVDAMSIN

Yorum

TÜRKÜ YAZDIM SEVDAMSIN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

625

Okunma

TÜRKÜ YAZDIM SEVDAMSIN

TÜRKÜ YAZDIM SEVDAMSIN
Türkülerim seninle
Sevdam sürdüm gönlüne
Bu sevdaya bir yol ver
Yakan sensin gönülde
.
Yandıkça yanıyorum
Hesap açtın gönülde
Tanıdıysan sen beni
İmzalısın gönülde
.
Gönlüm sevdan la dolu
Bir tutuver elimi
Elden önce gönlüm var
Gönüldesin sevgili
.
Bu gönül zaten senin
Ömüre gir sevgili
Ömrü sana adadım
Sahibim ol sevgili
doğan savcı 03 02 2017

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Türkü yazdım sevdamsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Türkü yazdım sevdamsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TÜRKÜ YAZDIM SEVDAMSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL