Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ibrahim ateş
ibrahim ateş

Sen Ona Bak

Yorum

Sen Ona Bak

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

672

Okunma

Sen Ona Bak

Sessizliğimi dinliyorum.
En uzun susuş bana ait sanki.
Zaman durmuş ben geçiyorum.
Durgun sulara inat akarsular gibi…

Zaman geçmezmiş durup ağlamakla,
Beyhude haykırışlarımı sükûnet böldü.
Varsın ıslanmasın dostlarımın ağzında bakla.
Onlarla aynı masaya oturmak dahi bir zulümdü.

Korkutmuyor artık beni yalnızlık.
Var gibi görünen yok değil ya sen ona bak.
Rahmet bulutu gözlerimde musluk,
İsraf ettim evet, akıllandım ya sen ona bak.


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen ona bak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen ona bak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Ona Bak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
1.2.2017 16:12:27

Sunduğun Şiirin alevli yangını dizeleri de tutuşturmuş..
Çok Beğendim…

…………………. Saygı ve Selamlar…
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL