Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
galaoğlu
galaoğlu

Dünya mezbahaya döndü be gardaş

Yorum

Dünya mezbahaya döndü be gardaş

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

972

Okunma

Dünya mezbahaya döndü be gardaş

Dünya mezbahaya döndü be gardaş

Ne ayım doğar da ne güneş parlar
Ah dünyam umudum söndü be gardaş
Ne gökyüzü açar ne yağar karlar
Mevsimler tersine döndü be gardaş

Soldu da açmadan lalesi gülü
Susmuş da insanlar sanki bir ölü
Taşı toprağı da olmuş kan gölü
İnsanlar çılgına döndü be gardaş

Azrail kapıda ecel çok yakın
Gözler önünde şu vahşete bakın
Bana insanlıktan dem vurman sakın
Vicdanlar da taşa döndü be gardaş

Ekrem der gözlerde kurudu yaşlar
Analar babalar yitmiş gardaşlar
Tanınmaz ki beden kesilmiş başlar
Dünya mezbahaya döndü be gardaş
15.12.2016
Ekrem madenli


Beğen

Beğen

Muhteşem

Hahaha

İnanılmaz

Üzgün

Kızgın

Yorum YapPaylaş
Yorumlar

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dünya mezbahaya döndü be gardaş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dünya mezbahaya döndü be gardaş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dünya mezbahaya döndü be gardaş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL