Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
AYŞEN DAŞKIN
AYŞEN DAŞKIN

ARTIK CEKEMEM SENİ

Yorum

ARTIK CEKEMEM SENİ

( 4 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

765

Okunma

ARTIK CEKEMEM SENİ

Ne sandın sen kendini bulunmaz hint kumaşı
Babandan mırasmıyım yuksa tapulu malın
Diyorlar aşk peşinde oynuyor gözü kaşı
Hiç iyiye gitmiyor yazık ahvalin halın

Anın anına uymaz tafransa başa bela
Kendini arı sanmış konar durur her bala
Söyle sanamı kaldım be adam kala kala
Bozarım fiyakanı kalmaz tutacak dalın

Senin gibi nicesi aldı dersini gitti
Üç kuruşlık adamdın seninde vaden bitti
Ettiğin onca laflar artık canıma yetti
Aklın almıyor senin anladım kafan kalın

Artık cekemem seni kandine sen iş ara
Senin gibiler artık bende etmiyor para
Aklını başına al düşün dur kara kara
Tövbe et yaptığına taşınmadan o salın

sahraa/AYŞEN DAŞKIN
10/11/2016

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Artık cekemem seni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Artık cekemem seni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ARTIK CEKEMEM SENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
11.12.2016 00:22:54
5 puan verdi
tokat gibi bir şiir okudum ama çok etkileyici bir şiirdi.
tebrikler ve saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL