Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
CAN-İ
CAN-İ

kıyım...

Yorum

kıyım...

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

900

Okunma

kıyım...

ben hiçbir zamana güvenmiyorum
ayağımın birini çantaya koyup
gölgeden bir bastonla gençleşeceğim
öyle ki hiçbir ihtiyar benim kadar yaşlanamayacak
çöllerin en soğuk kumlarına sereceğim zayıf bedenimi
batının koluna girip
en doğusunu keşfe çıkacağım acının....

sen
belki bir kadeh sunulur titreyişlerine
o hayalini kurduğun kusursuz ruhlu kadınlar
eşsiz güzellikte
bebeklerinin ağıtları üzerinden çıplak ayakla
bir zerre vicdan attım avcuna
parmak uçlarında yürü geceyi
uyandırmadan çirkinliği...

can-i

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kıyım... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kıyım... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kıyım... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL