Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Erdoğan BEKTAŞ
Erdoğan BEKTAŞ

İçimde kaldı

Yorum

İçimde kaldı

( 3 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

1564

Okunma

İçimde kaldı

İçimde kaldı

Yıllarca aşkına hamal oldum da
Sevdim diyemedim içimde kaldı
Yan yana çok gelip fırsat buldum da
Aklım bekle dedi seçimde kaldı

Kapalı sandıktı hisleri sırdı
Belki bana karşı gözleri kördü
Ben canım diyorken o abim derdi
Hüzünler ağaran saçımda kaldı

Hazan yokluğunda nider diyerek
Hasret ile diyet öder diyerek
Dersem belki tümden gider diyerek
Söylemek ahrete göçümde kaldı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İçimde kaldı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İçimde kaldı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İçimde kaldı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
21.11.2016 14:01:38

Çok çok güzeldi, yüreğinize ellerinize sağlık.
Çok Beğendim.
…………………. Saygı ve Selamlar…
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
13.11.2016 11:27:17
5 puan verdi
sevda yüklü, sitem dolu müstesna dizelerdi.
tebrikler ve saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL