Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Erdoğan BEKTAŞ
Erdoğan BEKTAŞ

ŞEYTANA UYDUM

Yorum

ŞEYTANA UYDUM

( 4 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

728

Okunma

ŞEYTANA UYDUM

ERKEGİN ERKEGE AŞKI NE DEMEK
BİR ZAMAN DÜŞÜNDÜM ŞAKAYA KOYDUM
DEDİM YANLIŞ İŞE EYLEME EMEK
DEDİ Kİ BAGIŞLA ŞEYTANA UYDUM

DUYUNCA AŞKINI KIZDIM İLK BAŞTA
DEDİ TERCİM BU BEN BUYUM İŞTE
DEDİM NASİHAT KAR ETMİYOR PUŞTA
DEDİ EDEP ARI EYNİMDEN SOYDUM

HAZAN BELA SANA ÇATTI DİYORUM
SOHBETİ BALA TÜZ KATTI DİYORUM
LUT KAVMİ BU YÜZDEN BATTI DİYORUM
DİYOR Kİ İLK DEFA SEN DEDİN DUYDUM

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Şeytana uydum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şeytana uydum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞEYTANA UYDUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kul Figani
Kul Figani, @kulfigani
9.10.2019 16:50:16
5 puan verdi
Manidardı
Kutluyorum
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ, @hasancapraz
9.10.2019 15:53:45
5 puan verdi
İnsanı asıl kınamak ayıp,,

Yaradılanı hoş göreceğiz yaradadan ötürü,,

Güzel eserdi,,selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL