Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Yok biri
Yok biri

YANLIŞ ANLADI

Yorum

YANLIŞ ANLADI

( 3 kişi )

4

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

965

Okunma

YANLIŞ ANLADI

Konuşsam da anlamadı,
Yazsam da.
Nevresim takımı aldım çift kişilik
Yüzüklere baktım bu akşam
Gözlerin dedim en son
Bütün şiirler gözlerine gelsin.
Yine anlamadı.

Sustum çaresiz.
Bu defa da yanlış anladı.


Vedat Yaman

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yanlış anladı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yanlış anladı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YANLIŞ ANLADI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
9.1.2017 00:08:52

Canlı şiirinizi ve düşündüren yüreği kutluyorum, çok güzel…

………………………….. Yeni Yılda Saygı ve Selamlar…
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
28.10.2016 20:01:49
5 puan verdi
Anlatımı güzel şiirdi beğeniyle okudum usta
Kalemin susmasın
______________________________Selamlar
AZAP
AZAP, @azap
27.10.2016 20:39:15
5 puan verdi
hep ters düşünürlerde ondan dost kal esenlik içinde...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL