Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ısmahan çeribaşı
ısmahan çeribaşı

Bugün birşey var...

Yorum

Bugün birşey var...

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1015

Okunma

Bugün birşey var...

Bugün bir şey var, ne olduğunu bilmediğim.
yazmak; uzakla yakın arası birşey sen gibi.
kalemle kağıt hayal olmuş, değirmen damında kalmış hak gibi...
Bugün sancılı bir gün bekleyip de gelmeyen sevgili gibi.
ne bileyim sanki hava yağacak da yağmıyor gibi....
var birşeyler var bende hasret sende uzaklık gibi...
Kağıdın kaleme gelmemesinden belli, senin gelmeyişin gibi...
ama bende naz sende kelam yok gibi...
Var birşeyler var sevmekten vazgeçmeyen benden, gitmek bilmeyen yüreğim den, söylemeyen dilim den belli
Ismahan Çeribaşi

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bugün birşey var... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bugün birşey var... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bugün birşey var... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İ.Çamalan
İ.Çamalan, @i-camalan
2.10.2016 14:55:06
kafanızdaki soyutlukların kâğıt üzerinde somut hâle getirilmesi. yani bir çeşit "somutlaştırma" olayı
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL