İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
maverayailkyolcu
maverayailkyolcu

Herkes Kendi Uy ku(yu)sunda

Yorum

Herkes Kendi Uy ku(yu)sunda

( 4 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

867

Okunma

Herkes Kendi Uy ku(yu)sunda

Herkes Kendi Uy ku(yu)sunda

İnsan
Ne zor bilmece
Kuyuya atılıp
Merdivensiz bırakılabileceğini
Unutma sen
Uykulardan uyandırılıp
Arafa kafa yolculuğa çıkabilirsin

Kitabın tam orta yerinden konuşacağım
Tâkatım kalmadı
Dolanıp durmayın bari
Kuyunun etrafında
Ayak seslerini duyuyorum
İnanasım geliyor
Bir el basamak sağlamından sicim
Yok yok dağılın
Önemli işleriniz vardır sizin
Kaybolsun gölgeniz nefesiniz sesiniz
Kalakalayım kendimle bir başıma
Kaybedişse kendime
Kazançsa kendime
Ben böyle daha iyiyim.
:
Yunus Beypınar

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Herkes kendi uy ku(yu)sunda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Herkes kendi uy ku(yu)sunda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Herkes Kendi Uy ku(yu)sunda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
8.9.2016 19:25:35
5 puan verdi
YAZAN VE HİSSEDEN YÜREĞİ KUTLUYORUM HOCAM HARİKA OLMUŞ TEBRİKLER SAYGILAR ESEN KAL ALLAHA EMANET OL
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL