Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
sa
saniye sav

SEN

Yorum

SEN

( 1 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

892

Okunma

SEN

Yollar sana dert
Yollar buzlu
ve ıslak
Şehir puslu
ve karanlık
Şehir Sen’den sonra bir enkaz..

Saniye SAV

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
24.8.2016 23:02:35
5 puan verdi
içi boş bir cüzdan gibi kutlar sevgiler sunarım...
kevir
kevir, @kevir
24.8.2016 15:00:54
Hayat sevdiklerinle birlikte güzel
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
24.8.2016 11:22:23
Beğeni:
4
Okunma:
892
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL