Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Yok biri
Yok biri

ŞEHİDİN NİNNİSİ

Yorum

ŞEHİDİN NİNNİSİ

( 2 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

929

Okunma

ŞEHİDİN NİNNİSİ

İçtiğim şehadet şerbetine
Bir tutam zafer kat Allahım.
Gözüm arkada kalmasın.
Şenlensin damağım
Keyiflensin biraz,
Kendine gelsin
Kan damlayan şerhalarım...

Vedat Yaman

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Şehidin ninnisi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şehidin ninnisi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞEHİDİN NİNNİSİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
25.7.2016 23:29:11
5 puan verdi
Kısa ama Anlamı ve anlatımı güzel bir şiir okudum usta eyvallah........
Kalemin susmasın
______________________________Selamlar
AZAP
AZAP, @azap
25.7.2016 09:55:55
5 puan verdi
birlik ve dirlik bozulmaz inşallah dost kutlarım bu duyarlı yürek sesini kal esenlik içinde...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL