Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
el
ela80

GECELERİN KARANLIĞINDA

Yorum

GECELERİN KARANLIĞINDA

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

699

Okunma

GECELERİN KARANLIĞINDA

Gözlerine bakarken yine
Güneş doğarken güzel yüzüne,
Umutla dolan gözlerim sana dalarken...
Bakışlarınla yine bile bile yaralarken sen.

Baktım gözlerine,
Belki anlarsın halimi diye,
Ama belli hiç niyetin yoktu bile.
Ben senin için ölürken,
Senin için, yanarken,
Nasıl kıydığını düşündüm bana.

Gecelerin karanlığında
Yoldaşım oldu hep,
Cevabı belli olmayan sorularım.
Günümü bu sorularla aydın ederken ben,
Yüzünde acımasızca gülücükler saçan sen.

Aynalar dı yine arkadaşım gecelerim gibi,
Orada görüyordum hep,
Beni getirdiğin halime doyamıyordum bakmaya.

Ama sen aynalarda gördüğümü,
Canlı canlı bakarken bile bana göremedin.
İstemedin ki çünkü,

Sen gülmeye devam et,
Ben alışkınım,
Gecelerimin karanlığında,
Çıkmaz sokaklara dalmaya.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gecelerin karanlığında Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gecelerin karanlığında şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GECELERİN KARANLIĞINDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL