Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Muhal06
Muhal06

Hasret

Yorum

Hasret

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

814

Okunma

Hasret



Nereden tutsak aşkın demini
orada bin yalan hasrete kazandırmış ruhunu,
Geçmişe bulanıp bulanıp çıkmak gibi hasret
Hasret gibi geçmiş
Gelmeyecek bir yarının
gitmiş bir dünün arafında kalmak gibidir hasret
Sen nice umutlara rüyalarında sakla beni
ben sensiz bu diyarlarda bir yabancı gibi
ben yabancının dibi
Gözlerime kahverengi bulutlarla yağmura aşık
ben sevdanın dört köşesinin de köşesi

Gidiyorsam ve seviyorsam gitmeyi
bu seninle kalmak istemememden çok farklı bir şey
bu sensiz yaşayıp seni daha çok sevmek gibi bir şey

Hasret!
hasret...
Nereden vuruldu şairin
Kötü şiirler yazıp
güzel şarkılara tutunmak gibi
hasret...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hasret Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasret şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hasret şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL